29 jun 2008, 0:34

Тълпата е временна 

  Poesía » Filosófica
639 0 6

Тълпата е временна,

култът - лъжовен.

Словата поят зажаднели души.

За жаждата, знам,

грехът е виновен.

Безверие жадните с пепел пои.

Погребват поредната мъртва идея

и жадно пръстта я поглъща.

Човешката вечност умира със нея

и всеки във своята клетка се връща...

Тълпата се пръсна,

отново е тихо.

А жаждата все по-силно гори.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??