26 ene 2006, 21:56

Тъмнина 

  Poesía
755 0 6

Сама се лутам в тъмното..

И търся светлината в дългия тунел..

Всичко е толкова странно..толкова страшно..

Тъмнината ме плаши,

А все още не виждам светлината..

Всичко е сковано от лед..

Дори очите си ги чувствам като ледени кристали..

Тъмнината е обзела дори сърцето ми ..

Бие силно силно .. в очакване да усети топлина..

Но от къде , от кого , кога ?

Като в тунела съм сама ..

И той не свършва и не свършва..

Имам чувството,че няма край ..

Дали … ?

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??