4 mar 2011, 22:57

Тъмно е 

  Poesía » De amor
619 0 0

Тъмно е, виждам искрящи очи.

Тъмно е, искам да усетя устните ти.

Тъмно е, усещам аромата ти.

Тъмно е, чаровно усмихваш за мен.

Тъмно е, музиката звучи, но аз чувам само теб.

Тъмно е, затварят ти се очите, колко си красива.

Тъмно е, ти ме докосна, чувствам те още.

Тъмно е, не мога да заспя, мисля за теб в нощта.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??