Тъмно е, виждам искрящи очи.
Тъмно е, искам да усетя устните ти.
Тъмно е, усещам аромата ти.
Тъмно е, чаровно усмихваш за мен.
Тъмно е, музиката звучи, но аз чувам само теб.
Тъмно е, затварят ти се очите, колко си красива.
Тъмно е, ти ме докосна, чувствам те още.
Тъмно е, не мога да заспя, мисля за теб в нощта.
© Бисер Иванов Всички права запазени