6 sept 2019, 0:30

Тъмно и зловещо 

  Poesía
537 0 3

Малко му остава на човека,

да затрие своята пътека...

родът си да превърне в враг,

Народа си, да мъчи с глад...

 

Да се кълне във вярност,предател,

не освободител... но какъв?

Заченал със любов, светът си откровен

но предал на лошите Народа наш.

 

Съдбата ни... и отчелничество е предал!?

Пресмял се е! На собствен идеал.

Безсмъртен но прокуден да бъде сам

Народът, боледува и загива! Кой виновен 

е не знам... но България... загива!

 

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??