25 ene 2008, 16:26

Тъпча те (Не се научих да ти вярвам) 

  Poesía
835 0 1

Скрих се зад пердето. Като слънцето.

За да знаеш, че съм тук, но чакам мълчаливо.

(за да вдигнеш щорите). И да ми отвориш.

Да събудя сърцето ти сънливо.

 

Но ти си като вампирите (и ме разплакваш винаги).

За теб времето е равно на залез и половина.

И често ти се губят изгревите.

А аз те чакам там (откъдето замина).

 

Свири си часовника,моля те!

Навънка е ден. И аз съм в деня.

Дори заради твоите изгубих моите...

( и в последствие разбрах, че живееш само в нощта).

 

А е така слънчево, че ми текват очите...

Може би е и от болка... не знам.

Но е тежко да виждаш слънцето

и да знаеш, че си под него (сам).

 

Предзалезно е вече... И си тръгвам.

Но не се научих да ти вярвам. Ти прости!

От твойте залези си тръгвах толкоз много пъти,

че лъжите ти затвориха врата... И на сърцето му се спи...

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А е така слънчево, че ми текват очите...

    Може би е и от болка... не знам.

    Но е тежко да виждаш слънцето

    и да знаеш, че си под него (сам).

    Да тежко е ,мила!Но още по тежко е да си вампир през нощта!Има няколко лирически грешки и обърканост ,но ако се пооправи стихът е страхотен!Поздравявам те, много слънчева идея!
Propuestas
: ??:??