19 sept 2010, 17:01

Търсейки покоя 

  Poesía » De amor
619 0 2

 

 

Търсейки  покоя

 

 

Завъртя  се

всичко  в  кръгозора.

Там,  в  нощта  беззвездна,

когато  спяха  всички  хора.

Нахлули  хиляди  въпроси -

кой  и  как,  защо  си? -

не  ми  даваха  покой,

а знаех, че  си  моя!

Ураган  от  чувства

връхлетя  ме.

Единствено  ликът  ти

сгря  ме.

Макар  да  се  чувствах

като  в  корабокрушение,

открих  съдбовното  решение!

Моя  си  и  аз  съм  твой!

Това  на  душите  ни

ще  даде  покой!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??