6 mar 2006, 12:05

Търсене  

  Poesía
1079 0 0
 
Понякога се чудиш  какъв си,
човек, който вечно себе си търси,
много рядко разбираш
къде точно се намираш.
Скрит в огромната тълпа,
ти пак усещаш самота.
Самотен сред хора...сякаш си обречен
дори и най-близкия приятел ти е далечен.
Искаш да говориш, нещо да кажеш,
не намираш думи, по-добре да се откажеш.
В дългото търсене виждаш неясен човек,
може би той прилича на теб.
Човек, който щом е тъжен търси добро,
а щом е щастлив се пита защо?...

© Илиана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??