6.03.2006 г., 12:05 ч.

Търсене  

  Поезия
1075 0 0
 
Понякога се чудиш  какъв си,
човек, който вечно себе си търси,
много рядко разбираш
къде точно се намираш.
Скрит в огромната тълпа,
ти пак усещаш самота.
Самотен сред хора...сякаш си обречен
дори и най-близкия приятел ти е далечен.
Искаш да говориш, нещо да кажеш,
не намираш думи, по-добре да се откажеш.
В дългото търсене виждаш неясен човек,
може би той прилича на теб.
Човек, който щом е тъжен търси добро,
а щом е щастлив се пита защо?...

© Илиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??