10 may 2011, 12:29

Търся в нищото 

  Poesía » De amor
531 0 2

Търся утрото нощем в мрака

и между облаците слънцето,

колко трябва още да чакам,

за да ти намеря сърцето?

 

Търся гласа ти в тишината

и погледа ти към мен...

Търся морето в планината

и теб за още един ден.

 

Търся късмета и не намирам,

както и изгубената любов,

търся живота, но умирам –

търся и знам, че съм готов.

 

Търся нещо в нищото –

намирам сянката си тъжна,

търся само теб, защото

само ти си ми нужна.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно така! Щом го искаш, ще стане!
    Много красиво стихотворение, наситено с контрасти.
  • Харесах, поздрав
Propuestas
: ??:??