19 oct 2010, 11:13

Убийство 

  Poesía » Otra
397 0 0

Помниш ли мрачната есен, мътния тягостен дъжд?

Помниш ли тъжната песен, с капки изпяна веднъж? 

Помниш ли тясната стая, тиха, безмълвна в нощта? 

Помниш ли каната с чая как непохватно разля?

Помниш ли тежките стъпки, тихо потропващи вън?

Помниш ли хладните тръпки, както във Оня сън? 

Помниш ли после мъглата, крясъка яростен, див?

Помниш ли пак тишината?

Помниш ли...! Още си жив!?!

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??