19 окт. 2010 г., 11:13

Убийство 

  Поэзия » Другая
396 0 0

Помниш ли мрачната есен, мътния тягостен дъжд?

Помниш ли тъжната песен, с капки изпяна веднъж? 

Помниш ли тясната стая, тиха, безмълвна в нощта? 

Помниш ли каната с чая как непохватно разля?

Помниш ли тежките стъпки, тихо потропващи вън?

Помниш ли хладните тръпки, както във Оня сън? 

Помниш ли после мъглата, крясъка яростен, див?

Помниш ли пак тишината?

Помниш ли...! Още си жив!?!

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??