28 jun 2010, 12:55

Убодена... 

  Poesía » Formas orientales
797 0 20

По прашния миг

убодена от спомен

накуцва вяра.

         ...

Задрямал страхът

на припек-съмнение

помърква тихо.

         ...

Храня истина

със сухите корички

на илюзии.

         ...

Радостта връзва

плитките на тъгата

със здрави мечти.

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??