Jun 28, 2010, 12:55 PM

Убодена... 

  Poetry » East forms
793 0 20

По прашния миг

убодена от спомен

накуцва вяра.

         ...

Задрямал страхът

на припек-съмнение

помърква тихо.

         ...

Храня истина

със сухите корички

на илюзии.

         ...

Радостта връзва

плитките на тъгата

със здрави мечти.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??