28.06.2010 г., 12:55 ч.

Убодена... 

  Поезия » Източни форми
800 0 20

По прашния миг

убодена от спомен

накуцва вяра.

         ...

Задрямал страхът

на припек-съмнение

помърква тихо.

         ...

Храня истина

със сухите корички

на илюзии.

         ...

Радостта връзва

плитките на тъгата

със здрави мечти.

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??