Криле непознати
докосват ребрата ми.
Мои ли са те?
Ангел ли, демон ли
поглед размята
и към скала прикова
страсти и пръсти
шепот и вяра?
Даде или отне?
Пръсват се мигове
като жарава,
палейки светове.
© Албена Абарова Todos los derechos reservados