5.07.2019 г., 18:29 ч.

Участ 

  Поезия » Философска
406 2 0

Криле непознати

докосват ребрата ми.

Мои ли са те?

Ангел ли, демон ли

поглед размята

и към скала прикова

страсти и пръсти

шепот и вяра?

Даде или отне?

Пръсват се мигове

като жарава,

палейки светове.

© Албена Абарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??