19 jul 2009, 11:26  

Различия 

  Poesía » De amor
779 1 28

Аз бях Луна  с измамна светлина,
а ти крадеше огън от звездите.
Не ми приписвай грях или вина,
че нашите съдби не се преплитат.

Любов се случва под едно небе,
когато две пътеки се пресичат.
Над мен безводно облаче гребе,
над теб поройни дъждове се сипят.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??