Jul 19, 2009, 11:26 AM  

Различия 

  Poetry » Love
780 1 28

Аз бях Луна  с измамна светлина,
а ти крадеше огън от звездите.
Не ми приписвай грях или вина,
че нашите съдби не се преплитат.

Любов се случва под едно небе,
когато две пътеки се пресичат.
Над мен безводно облаче гребе,
над теб поройни дъждове се сипят.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??