Така е, принцесо, смълчават се розите,
намразят ли острите си бодли-
с райския газ всичко е пепел, но розово
в тази приказка от тях не боли…
И … не сънувай. Няма приказка в блатото.
Жабокът не е луд да излезе от там.
Всички жаби са му принцеси. През лятото
голотата съвсем се разголва, без срам.
Целуват си крастата и са на чисто.
Само че не се засища глада.
Камъшът е кота. Високо в ниското.
Там от приказност няма следа.
Не сънувай, принцесо…
© Лъки Todos los derechos reservados
Споделям я!