17 dic 2010, 11:59

Учудено 

  Poesía » Otra
1120 0 22
Кафенце пия до прозореца.
Навън е кучи студ. И-ха!
Дойдоха две врабчета, борят се
за по-голямата троха.

Учудено се щипна: има ме!
И вънка - две врабчета. Две!
Това е хубаво на зимата,
мирише сутрин на кафе.
И през градината, напреко,
насам върви... Не си ли ти?
Студено ли ти е, човеко?
Поглеж, врабчетата са три)))

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??