25 may 2008, 17:00

Удар 

  Poesía » De amor
1408 0 2

 

  

Барабаниш в мен тревожно.

Дълбаеш, сякаш е простимо.

Чупиш вазите ми на парчета болка.

Покриваш ме.

И си тръгваш... неотложимо.

Прости, че щетите ме убиха.

 

 

© Ареола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??