May 25, 2008, 5:00 PM

Удар 

  Poetry » Love
1409 0 2

 

  

Барабаниш в мен тревожно.

Дълбаеш, сякаш е простимо.

Чупиш вазите ми на парчета болка.

Покриваш ме.

И си тръгваш... неотложимо.

Прости, че щетите ме убиха.

 

 

© Ареола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??