13 oct 2011, 14:12

Удавница 

  Poesía » De amor
783 0 18

=====

 

Не мога да се меря със слънцето,

не се меря с лъчите му жарки.

Но съм огнена! Докосни ме по тъмно -

ще танцуват по мен нестинарки...

 

Не се меря и с лудия вятър среднощен,

дето срива горите до клони.

Но съм силна! Щом те нося в себе си още,

а от мен и сълза не се рони...

 

Бих преплувала всички морета - безпътно,

и в тях до безкрай да се скитам!

Но в миг ще потъна, като немощен смъртен,

в двете сини петна... на очите ти!

 

---------

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??