29 abr 2010, 8:45

Уговорка 

  Poesía » Para niños
916 1 10

Мама казва: "Яж домат,

той е вкусен и полезен!"

- Аз пък искам шоколад!

Хайде днес да ме поглезиш!

- За да бъдеш силна, знай,

трябва да ядеш спанак!

- Ех, каква си, мамо!... Край!

Гладна стачка вдигам пак!

Не разбра ли, че обичам

торта, пица, сладолед?

- Хайде, моето момиче,

яж поне банан и мед!

 

Вече се разбрахме с мама,

ако ям и слушам аз,

да ми купи тя голяма

торта с много ананас.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??