Ухание, мечтата се сгъстява,
криле разперва и ще полети.
Пораснала с любов, искряща лава
живота в цветни мигове върти.
Различно всичко е и го усещам
по кожата, в усмивката у мен.
С мечтата, в най-любимата ми среща,
изкачвам с радост всеки божи ден.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Мария. Летенето е хубав начин за живеене
Благодаря, Дени за сърцето, от което се учим цял живот как да се разбираме със себе си и другите
Благодаря, Георги. Мечтите ни правят щастливи, особено, когато се сбъднат