15 ene 2008, 12:25

Ухание в мрака... 

  Poesía » De amor
5358 0 64

 

 

                                                            

                                                   

                                   Не виждам

              от любов

              и съм сляпа... сляпа...

              ухае в мрака

              нежен зов...

              следвам го във тъмнината...

 

              страстна музика

              звучи...

              две ръце ме приласкават...

              този танц

              да продължи

              иска ми се до забрава...

              

              и плаче

              пак душата

              за онзи тих и нежен зов...

              хубаво е

              в тъмнината...

              ухае щедро на любов...

 

              ах... как ухае нежно мракът..             

              

              

             МUZIKA>>> Ал Пачино - Усещане За Жена  

          

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??