Не виждам
от любов
и съм сляпа... сляпа...
ухае в мрака
нежен зов...
следвам го във тъмнината...
страстна музика
звучи...
две ръце ме приласкават...
този танц
да продължи
иска ми се до забрава...
и плаче
пак душата
за онзи тих и нежен зов...
хубаво е
в тъмнината...
ухае щедро на любов...
ах... как ухае нежно мракът..
МUZIKA>>> Ал Пачино - Усещане За Жена
© Магдалена Костадинова All rights reserved.