Логически анализ върху:
“Изчерпана е същостта на безвремието”
от Марина
Каква е същността
на нищото?
С отговора на този въпрос
става възможно
да влезем
в пътеките
на безвремието,
за да се ужасим
от простия факт,
че човечеството
продължава
да прави
своя предисторически кръговрат,
но и да се възхитим
от възможността
да направим
първата крачка
в действителната история
на обединилото се човечество.
Отлагането
на човечността,
утвърждава
ужаса
на безвремието!
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
на човечността,
утвърждава
ужаса
на безвремието!"
Че то това си е ужасно!!!