Земята наша, носи болката човешка...
Земята!Която сътвори и нас.
Тя сътвори ни... Но знам че съжалява.
Затуй че с живот ни надари.
Убийците си пусна в двора...
Където раят и да омърсим.
С лъжи, измама и поквара
нанесохме безброй злини!
Страмувам се е ме боли!
Земята наша, носи болката човешка...
До кога ли? Аз не знам.
© Ангел Todos los derechos reservados