29 feb 2012, 9:30

Умна и красива 

  Poesía » Otra
904 0 14

 

Тя пие бейлис на закуска

и спи дълбоко до обяд,

с гореща вана се разпуска,

но чувствата държи на хлад.

 

Облича се в златисто синьо,

трептят ресници с аркансил,

едно мартини, две маслини

и яхва нощния кадрил.

 

Тя е икона на пилона,

танцува пред мъжете секс,

лекуват си от срам хормона,

жените им ги чакат с кекс.

 

Визитки има милиони,

един семестър ù остава,

на „ти” е с членове, закони -

тя е отличничка по право.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??