Умора тегне във очите...
Кошмари вплитат се в съня!
Човекът потен се събужда...
И пита се къде е любовта?
Мрак навсякъде таи се...
И вън и вътре тишина!
Това ли е? То дъното което...
Погребва любовта?
Уморен съм от живота.
Уморен от любовта.
Душата, сърцето си съсипах...
Дали си заслужава тя!!!
© Ангел Todos los derechos reservados