18 nov 2007, 5:50

Under the skin of the man who never dies... 

  Poesía » Otra
684 0 4

Под кожата на човека, който никога не умира,

човекът, който винаги чуждата смърт съзира.

Този, който е загубил всичко щом се е родил,

този, който не желае да признае какъв е и какъв е бил!

Във вените му живот кипи,

живот, за който не е молил,

обречен е всичката смърт по земята да види,

наказан е за нещо, което никога не би сторил!

Под кожата на безсмъртния човек,

чиито живот продължава повече от век,

в чиито вени тече на земята живота,

той е просто човекът, обречен на вечна самота!

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??