Под кожата на човека, който никога не умира,
човекът, който винаги чуждата смърт съзира.
Този, който е загубил всичко щом се е родил,
този, който не желае да признае какъв е и какъв е бил!
Във вените му живот кипи,
живот, за който не е молил,
обречен е всичката смърт по земята да види,
наказан е за нещо, което никога не би сторил!
Под кожата на безсмъртния човек,
чиито живот продължава повече от век,
в чиито вени тече на земята живота,
той е просто човекът, обречен на вечна самота!
© Зори Все права защищены