Когато дъждът те настигне
и емоцията те задави,
светлината и мракът
се блъскат в представи.
Всъщност, нищо не е черно и бяло,
двете половини на едно цяло!
Позволих си да приема това предложение,
бягайки от терзания и поведение.
Това е късметът, кълбо от прежда
- вълна, конци и надежда.
На какво ще заложиш тогава,
да лежиш скромен във вечността
или да скачаш, уповаване на преходността?
© Боряна Todos los derechos reservados