26 mar 2015, 21:22

Упрек 

  Poesía
770 0 1

Упрек

 

О, пак ли, онзи поглед?

От него ме побиват тръпки.

Ти чакаш да ме видиш,

намирам се в чужди прегръдки.

Защо така постъпвам ли?

Избягвам сълзи и милувки.

 

Отново ревност ли?

Какво си причиняваш?

Главата ти обърках,

това ти обяснявах.

Ти тръпнеш всеки миг,

когато мина покрай теб,

и чакаш да те видя,

да изпиташ силна тръпка,

аз оставам лед.

 

... онези чувства ли?

Къде се скриха?

Наясно беше ти,

а раната сега тупти открита.

И мъчиш

да се скриеш в себе си,

от теб самата,

обичаш да се правиш

на идеалната непозната.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Радослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Last chance for last dance !!!!!! Много искрено
Propuestas
: ??:??