31 ago 2016, 21:21

Обсъждане на апокриф 

  Poesía » Otra
377 1 5

от пиле мляко трудно се добива

това го може само Любовта

по своя воля никога насила

тя всеки път превръща своите крила

в жлези бозайни в земноводна орис

в огнище край което да сбере

солта и хляба на живота

за да отмие с цялата си обич

калта и пепелта от техните нозе

и после да прегърне и накърми

с приспивна песен в сън да бди

усеща колко липсва ѝ небето

но Нейният Любим се учи да лети

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??