Усещаш ли как топлите ми влюбени очи
галят твоите прекрасни клепачи
и бялото ти лице.
Усещаш ли как гальовните ми ръце
разливат благодатна обич в
божественото ти сърце.
Как те отвеждам сега в зелените поля
на най-щастливите, очаквани
пролетни чувства.
Как сърцето ти в този миг вълшебен,
най-голямата житейска радост
ще почувства.
Ти си най-красивият цвят на дъгата,
най-красивото ухание
на цветята.
Ти си за мен начало на вечността,
горящият розов пламък
на зората.
Лотосът разцъфнал от любовта
с белите си цветове
в душата.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
оазис на обич в сивотата на дните ни...
С много обич за теб.