Dec 1, 2007, 10:46 AM

Усещане 

  Poetry » Love
692 0 18

Усещаш ли как топлите ми влюбени очи

галят твоите прекрасни клепачи

и бялото ти лице.

Усещаш ли как гальовните ми ръце

разливат благодатна обич в

божественото ти сърце.

Как те отвеждам сега в зелените поля

на най-щастливите, очаквани

пролетни чувства.

Как сърцето ти в този миг вълшебен,

най-голямата житейска радост

ще почувства.

Ти си най-красивият цвят на дъгата,

най-красивото ухание

на цветята.

Ти си за мен начало на вечността,

горящият розов пламък

на зората.

Лотосът разцъфнал от любовта

с белите си цветове

в душата.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??