22 may 2008, 16:19

Усещане 

  Poesía
590 0 10

Събуждам се бавно,

сладко,

като котка протягайки се -

държа очите си затворени,

знам,

нещо чудесно имам

да си спомня,

в ума ми

върти се въпросът,

не бързам -

удоволствието искам

да запазя,

изненадата,

че това съм Аз

и това е достатъчно

много

да направи всеки около мен

щастлив.

В огледалото поглеждам,

обективно преценявам,

хм... привлекателна,

не - впечатляваща,

овална и силна

(компенсирам с усмивка)

с тоя образ

след толкова провали

победа чакам -

(сладко чувство за хумор,

чудесно - за ведрина)

и чувам глас,

чист и сладък,

с копнеж и желание

изпълнен,

сякаш пее за загубена любов

и мъртви мечти...

трогателен звук,

звук на сърцето,

безмълвен,

единствения звук...

Не ме оставяй

да си отида,

скъпи...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??