14 sept 2023, 7:31

Усещане си ... 

  Poesía
271 6 18

Все искам да си тръгна...  Но не мога.

Дори не смея да призная, че ми липсваш.

Дори след всеки шепот на тревожност,

душата ми пред теб се разсъблича.

 

И те мечтае – с тихото на думите,

в най-светлата дъга на невъзможното.

Усещане си ... с тръпките по кожата.

И крехкото желание за обич.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??