Sep 14, 2023, 7:31 AM

Усещане си ... 

  Poetry
274 6 18

Все искам да си тръгна...  Но не мога.

Дори не смея да призная, че ми липсваш.

Дори след всеки шепот на тревожност,

душата ми пред теб се разсъблича.

 

И те мечтае – с тихото на думите,

в най-светлата дъга на невъзможното.

Усещане си ... с тръпките по кожата.

И крехкото желание за обич.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??