14 сент. 2023 г., 07:31

Усещане си ... 

  Поэзия
275 6 18

Все искам да си тръгна...  Но не мога.

Дори не смея да призная, че ми липсваш.

Дори след всеки шепот на тревожност,

душата ми пред теб се разсъблича.

 

И те мечтае – с тихото на думите,

в най-светлата дъга на невъзможното.

Усещане си ... с тръпките по кожата.

И крехкото желание за обич.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??