22 sept 2008, 0:34

усещане (special divoted) 

  Poesía » Versos blancos
800 0 14



от синьото безвремие
на нетърпението
с което те сънувам като нежност
аз раждам се в горещите
желания
узряващи в ръцете ти копнежно

и в истината на душата ти
мисъл нямам и не искам

шепне само топлота в дъха ти
асиметрично
вписана в сърцето ми
с безумна страст
попивам тежестта ти
и цялата във теб се разпилявам
летя до болка преживяла любовта ти


© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??