30 dic 2009, 11:43

Усещане за истина 

  Poesía » De amor
903 1 9

Далече си, а искам да си тук,

да те погледна нежно във очите,

да те целуна пак на болката напук,

да се превърнат в истина мечтите.

 

Далече си, а те усещам в мен –

сърцето ми сега  тупти за двама.

Изпълваш мислите ми всяка нощ и ден,

жадувам те - не искам да те няма.

 

Рисувам сънища с отворени очи,

изпращам ти по вятъра подарък:

прегръдките ми в него усети –

във тях съм вплела цялата си вяра.

 

На слънцето заръчах да те милва,

да те докосва вместо мен с лъчи.

Луната съм помолила красива

над твойте сънища във нощите да бди.

 

Далече си, но зная, че те има.

Откривам те във всеки нежен цвят.

Превърна в лято ледената зима,

изпълни с обич целия ми свят.

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??