Усещане за мъж...
Нежност е,
нежност
мъж
да погали
топлият вятър
през мене
да мине,
от жарава
горещи
следи
да остави...
мъжко е,
мъжко
с очите
да пие
на глътки
от женската плът,
толкова
топла
и жадна
мъжко вино
до кръв...
магия е,
магия
мъж
да обича
без клетва
до болка дошло,
кания за нож
е душата ми
след
тежко
мъжко хоро...
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados