17 июл. 2008 г., 20:49

Усещане за мъж... 

  Поэзия » Любовная
2240 0 59

 

 

 

                        Усещане за мъж...

                        Нежност е,
                        нежност
                        мъж
                        да погали
                        топлият вятър
                        през мене
                        да мине,
                        от жарава
                        горещи
                        следи
                        да остави...
                       
мъжко е,
                        мъжко
                        с очите
                        да пие
                        на глътки
                        от женската плът,
                        толкова
                        топла
                        и жадна
                        мъжко вино
                        до кръв...
                        магия е,
                        магия
                        мъж
                        да обича
                        без клетва
                        до болка дошло,
                        кания за нож
                        е душата ми
                        след
                        тежко
                        мъжко хоро...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??