10 feb 2013, 13:43

Усещане за полет 

  Poesía » De amor
1077 0 19

Притихнало, очаквано присъствие.
С ухание
и страст
по неразумното.

И полъх на крила от нежност -
безвремие,
родено
в пълнолуние.

Потичат капките кармичност.
Съдбата -
натежала
от красиви истини.

И вече зная,че за този полет,
на Теб
душата си
съм предостъпила.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??