23 feb 2008, 11:42

Усещане за пролет... 

  Poesía » Otra
5036 0 41

 

 

 

           Пролетно бяло
           нежно усещане за обичане светло,
           родено в синьото на нечии очи,
           цъфти във клоните на сън за пролет
           и щастие бяло кротко вали...

           

           Ухание в бяло
           помилва деня, нечуто прошумя

           и се скри в смеха на момиче,

           вятърът топъл от нейде притичал
           рони мигове бели в слънчеви шепи.

          

           Бели кокичета
           пак са разцъфнали красиви и крехки,
           поникнали първо в душа на дете,
           венец изплитат от думите бели
           мисли пролетни в нечие тъжно сърце...
          

           Бяла ръка
           на щедър художник отново рисува
           в прозореца цъфнал ябълков цвят
           и бяла надежда тихо се ражда
           в усещане нежно за нова среща с пролетта...

 

         

 

         http://www.youtube.com/watch?v=4UtzD-I28qs

 

            МУЗИКА>>> Spring Symphony - ANDRE RIEU

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??