Пролетно бяло
нежно усещане за обичане светло,
родено в синьото на нечии очи,
цъфти във клоните на сън за пролет
и щастие бяло кротко вали...
Ухание в бяло
помилва деня, нечуто прошумя
и се скри в смеха на момиче,
вятърът топъл от нейде притичал
рони мигове бели в слънчеви шепи.
Бели кокичета
пак са разцъфнали красиви и крехки,
поникнали първо в душа на дете,
венец изплитат от думите бели
мисли пролетни в нечие тъжно сърце...
Бяла ръка
на щедър художник отново рисува
в прозореца цъфнал ябълков цвят
и бяла надежда тихо се ражда
в усещане нежно за нова среща с пролетта...
http://www.youtube.com/watch?v=4UtzD-I28qs
МУЗИКА>>> Spring Symphony - ANDRE RIEU
© Магдалена Костадинова All rights reserved.
тихо се ражда
в нежно усещане
за нова пролетна среща..."
Може би в Пловдив?...
Поздрав цветен, най-искрен от мен!